Annons
Annons

Rapport från ledigheten

Hej på er! Hoppas ni haft en fin jul och att ni som fortfarande är lediga har det härligt. Vi har haft det supermysigt. Har varit både i Malmö och på Värmdö och firat och Chaplin blev bästis med tomten båda gångerna.

Annons

Hjälpte till att dela ut paket och klappade på skägget och allt haha.

winter

I dag är jag inne en sväng på jobbet och packar paket och tänkte att jag skulle kika in här. Men jag tror minsann att jag behöver vara ledig ett litet tag till. En vecka till tänker jag mig blir lagom.

hot cocoa

Behöver läsa fler böcker, äta mer julgodis, dricka mer varm choklad, vara mer med Chaplin och David och kanske hitta orken och sugen att ta mig an något projekt hemma. Har velat måla vår hall i cirka ett år nu. Kanske är det den här veckan det händer?

Ta hand om er så hörs vi igen när jag har hittat tillbaks till inspirationen!

Klicka på bilderna för källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar