Annons
Annons

Rapport från dagens jobb

I dag har jag varit ute på plåtning. Har nämligen gjort ett jobb ihop med bästa Emily Dahl i hennes fotostudio. Och det blev himla fint faktiskt. I alla fall vad jag minns.

styling Linda Hansson, foto Emily Dahl

Får nämligen alltid någon form av black out efter plåtningar och minns knappt någonting.

Annons

Och tänker att allting som fastnade på bild blev superfult och stökigt och konstigt.

styling Linda Hansson, foto Emily Dahl

Ganska så knäppt faktiskt. Så då är det toppen när fotografen mailar över några bilder på direkten så att jag kan påminnas om att det faktiskt var ganska så bra ändå. Som de här två till exempel.

Jobbet – med fantastiskt goda glassrecept – kommer (förhoppningsvis) finnas i en tidning nära dig snart.

Foto av Emily Dahl.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar