Annons
Annons

Pysseltips; gör en egen griffeltavla och måla krukor

Är ni lite pysselsugna och råkar ha vägarna förbi en Clas Ohlson- butik kan jag tipsa er om att plocka upp ett nummer av deras senaste Clas Ohlson Magazine. Där hittar ni nämligen – just nu – flera sidor med pyssel som jag (med hjälp av bästa

Annons

Lollo) stylat och Emily Dahl plåtat.

griffeltavla pyssel

Bland annat fick urgulliga och roliga Gertrude (Lollos dotter) vara med på bilden som visar hur man kan göra sin alldeles egna griffeltavla.

krukor

Ni hittar också massvis med inspiration till hur man enkelt kan piffa upp trista krukor man har hemma.

Det var det söndagstipset!

Fotografier av Emily Dahl

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar