Annons
Annons

pysselsöndag.

Hade jag inte haft en massa att plugga inför min tenta i veckan hade jag spenderat den här söndagen med att pyssla vid mitt köksbord, lyssna på typ Billie Holliday och dricka en massa te med smak av äpple och kanel. Så för er som är lediga; här kommer lite fina DIY- tips! Eller vad sägs om den här vasen man kan hänga på väggen, en vägg med inramade, vackra tygbitar eller att måla gamla burkar i fina burkar och sen använda dem som tex ljuslyktor eller som förvaring för pennor och liknande?

Annons

Today I would love to have the time for some do it yourself crafts but I really have to prepare for my exam. Perhaps you have the time for some of these lovely crafts?

Foto: Cupcakes and cashmerePoppytalk och resten är från Say yes to hoboken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • www.Mintekopp.se

  Vilka härliga pysseltips. Gillar verkligen lampan och höstlövsgirlangen, å så fin. Och vilken mysig blogg du har.

  Kram

  • tack snälla du, vad kul att höra! och ja, det där höstgirlangerna gillar jag också. skulle va fint på en höstfest eller nåt sånt:)

 • Det där badkarsförhänget eller vad det nu heter. Dör lite!

 • Fina höstpyssel-tips! hoppas att tentan går bra.

  • tack Elina! vad söt du är. ja det hoppas jag med…

 • Fru Terber

  Alltså duschdraperiet!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar