Annons
Annons

Pysselsöndag med pompoms.

Den här söta lilla pompombollen som man lätt kan göra själv med hjälp av en gaffel och ett garnnystan i valfri färg blir söndagens tips. 

Väldigt gulligt tycker jag. Perfekt för doppresenten, födelsedagspaketet till barnkalaset eller varför inte till vinflaskan när man ska gå på middag?

Tipset kommer från bloggen Vividplease. Hoppas ni får en mysig söndag!

I fell for this cute little DIY from the blog Vividplease. It’s so cute and simple. Perfect for the birthday present or the gift for the baptism party favor. 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så himla fint och smart, jag måste testa det där! Ha en fin kväll. Kram Elina

    • Jag ska också göra det. Detsamma till dig! Kram

  • Vilken bra idé! Supersött!

  • Sarah

    Jag använde dessa till att göra en ”bollslinga” i tre färger. Den blev ungefär som denna: http://farm9.staticflickr.com/8035/8025099942_0e3be50a92_z.jpg (från Sandra Beijers flickr). Det gick jättesmidigt, annat än kartongvirklarna en använde på fritids:)

    Tack för det smarta tipset!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar