Annons
Annons

Prints av Lovisa Burfitt hos Gallerix

En av mina favoritillustratörer Lovisa Burfitt har nyligen lanserat ett samarbete ihop med Gallerix där hon säljer utvalda prints av Mademoseille Oiseau. Lanseringen sker lagom till att uppföljaren av den fantastiska

Annons

boken om Mademoiselle Oiseau släpps. Jag gillar dem massor! Kan absolut tänka mig både ett och två av vykort att rama in och hänga upp där hemma.

burfitt galleri

Men man hade ju kunnat önska lite mer av Gallerix än de bilder som finns att hitta på deras hemsida, där de bara klippt in de fina illustrationerna i supertrista, kala rum. Tycker det drar ner det hela med ungefär 100%. Trist. Kolla själv här.

Så Gallerix – om ni behöver en stylist till nästa gång är jag superintresserad:)

Bilden ovan tycker jag däremot mycket om. Hittade den via ELLE Decoration.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • prologen.se

    Håller med om att de borde anv dina kunskaper nästa gång 🙂 Mycket trista bilder… Dock är ju Burfitts prints alldeles underbart ljuvliga. Har målarboken hemma som jag själv färglägger och nålar upp på väggarna <3

    http://prologen.se

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar