Annons
Annons

Prickiga väggar till barnrummet

I brist på tid och pengar till att måla eller tapetsera Chaplins lilla rum här hemma har jag hittat ett himla bra substitut. Nämligen wall stickers i form av prickar från Ferm Living. Beställde dem alldeles nyss från finfina – och för mig okända – webbshopen

Annons

Bokompaniet och ser väldigt mycket fram emot att få hem dem!

Tycker att det är ett så bra tips också för alla som bor i hyresrätt och inte får måla eller tapetsera hur som.

wall stickers dots

Just de som jag beställde är de på bilden här ovan – fast i svart i stället för i koppar.

wall stickers dots

prickiga tapeterprickiga tapeter

Men eftersom jag älskar prickar i alla dess former tycker jag alla de här är varianterna precis lika fina.

pricka tapeter

Med en pensel, svart väggfärg och en stor dos tålamod och koncentration kan man så klart också måla sina egna prickar!

Ännu mer inspiration till barnrum hittar ni min mapp på Pinterest som heter Children’s rooms.

translation

I have found an amazingly good substitute for wallpaper and painting the walls in a children’s room! Namely wall stickers in the form of dots (from Ferm Living). I ordered them just now from the Swedish web shop Bokompaniet and look very much forward to getting them home. I think it’s such a great tip also for all who live in rented apartments and not are allowed to paint or wallpaper as they want to. And also it’s not expensive at all. Lovely right?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Nina

    Jag gjorde en prickig vägg i köket genom att dra en bit målartejp längs med kanten till en overheadfilm, och med en hålslagsapparat gjorde jag hål vid hål, sedan klippte jag tejpen per hål och fick tillstånd en mängd stenciler i målartejp. Overheadfilmen använde jag för att ha nåt att fästa tejpen på, som det gick att få loss från.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar