Annons
Annons

Pressträff för Sandbergs nya kollektion”Tradition”

Häromdan var jag inbjuden till en flott pressträff på Byggfabriken i Vasastan. Det var Sandberg  som stod  bakom det hela och som bjudit in till

Annons

lanseringsträff för sin nya tapetkollektion Tradition. Tjusigt värre – som ni ser.

Katarina_483-46_detail

Sandbergs designer Hanna Wendelbo Hansson berättade om hur kollektionen växt fram och hur de besökt flera hundra år gamla herrgårdar i jakten på originaltapeter att influeras av.

<tapet

I vissa fall hade de till och med kommit tillbaka till kontoret med delar av väggarna i bagaget.

408-79_image4-1000x1000

Allt för konsten verkar det som haha.

Tycker att Sandberg återigen gjort ett superfint jobb och att de både lyckas med att följa rådande trender samtidigt som att de satt sitt signum över kollektionen. Dock håller jag fortfarande förra kollektionen Skog som min absolut favorit hittills. Både gällande styling, foto och känsla. Den var alldeles, alldeles magisk om ni frågar mig.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Christina

  Den översta tapeten är ju fantastisk!
  Jag och min man ska måla om vardagsrum och hall, men jag är helt rådvill gällande vilken färg man ska välja – först var jag inne på lite syrenfärgat i vardagsrummet…men jag vet inte. Har du några råd på hur man ska tänka?
  Hälsningar Cickan

  • Ja visst är den väl ljuvlig? Tidlös och vacker som få:) Syrenfärgat låter tjusigt om det är en färg som du tycker om! Då kan det vara fint att blanda upp resten av inredningen med lite färger som bryter av mot det ljusa tänker jag. Kanske någon mörkare möbel och textilier i lite dova nyanser.

   Det går ju alltid att börja med en vägg också för att känna in:) Eller ännu hellre köpa några olika färger (finns provburkar man kan köpa billigt) och måla lite större kvadrater på väggen med de olika färgerna för att känna in. Det är nog mitt bästa tips!

   Lycka till!

 • Sofia – hildashem.se

  Åh, vad kul att du var där. Jag hade så gärna velat komma, men jag bor ju inte direkt centralt så jag fick hoppa över denna gången .. också. 😉
  Men jag såg tapeterna och de är verkligen ursnygga. Jag blev förtjust i den gula som du visar som andrabild, men även en blåvit medaljongmönstrad. Så snygga! Tapeter alltså … jag tröttnar aldrig. 🙂

  Jag önskar dig en härlig helg!
  Kram Sofia

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar