Annons
Annons

Premiär för Vintageparty.se.

I samband med boksläppet lanserar vi även sajten Vintageparty.se som vi jobbat med de senaste veckorna. Där kan du läsa om och se fotografier på alla de 

Annons

fantastiska modeller som varit med i boken. Där hittar ni stora bloggare som bland annat Miriam Parkman, MadeleineBonjour VintageFelicia  Vykort till min syster och Colorelle-Ulrika.

Vintageparty.se kan ni även se material som inte fick plats i boken.

Och se några av våra favoriter i boken. Som den här förtjusande fröpåsen till exempel .

Där kommer ni också hitta Behind the scenes från plåtningarna och information om de fina miljöerna vi höll till i. Som superfina Folkparken i Ölsta till exmpel.

Gå in och ta en titt på Vintageparty.se och kika runt  lite vettja!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Men vad kul. Läste igenom och tyckte det var så bra.

  • Fint att höra! Det kommer dyka upp nya grejer lite då och då där så håll utkik:)

 • Johanna A

  Jag ville bara säga GRATTIS till boken! Jag har följt din blogg en tid nu men kom på att jag inte grattat tidigare. Fy mig! Helt underbart att se tre framgångsrika kvinnor som kör sin egen pryl. Kollade imorse också och ni skötte det hela med bravur. Så grattinäran!!!

  retrolover.blogg.se

  • Tack snälla Johanna! Vad glad jag blir över dina ord! Glad påsk till dig.

 • Felicia

  Hej Linda! Stort grattis till boksläppet (såhär över en vecka i efterhand). Hela släkten har köpt varsitt ex och jag har suttit över påsk och njutit av fina bilder och tips. Hoppas allt känns och går bra! Kram Felicia

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar