Annons
Annons

Porslinslampa.

Jag har varit på jakt efter en taklampa att ha ovanför köksbordet ett bra tag nu men inte riktigt hittat nån som känns bra. Men så fick jag syn på den här

Annons

lampan i porslin från Housedoctor som bland annat Mokkasin säljer. Fick ett starkt habegär! Visst är den väl fin? Gillar att den ser ut som att den är vikt i papper och så gillar jag tanken på att man kan ha en textilsladd till också och helt få en annan känslan beroende på dess färg. Undrar om det finns en mintgrön sladd? Det hade varit nåt det.

porslinslampa HouseDoctor från Mokkasin

När jag ändå är igång vill kan jag inte låta bli att lägga upp dessa bilderna också. Fina, fina Pia-lampan från 40-talet i ett ännu finare rum, från samma ställe.

Och så den här i turkost, från Taj Wood & Scherer som jag också är helt kär i. Perfekt i ett barnrum till exempel. Älskar färgerna och den lekfulla designen.

Ha en fin helg alla!

I’ve been searching for a kitchen lamp for quite a while now and today I think I found it. It’s the white one, in porcelain from Housedoctor that I’ve fallen for. I think I need to have it! I really like that it looks like it’s made out of thin paper, it’s makes it look really delicate and beautiful. I also like that you can change the cable into any color you like for a whole different impression. You’ll find it in the lovely webshop Mokkasin.

Alla fotografier av Sofia på Mokkasin/All pictures from Sofia at Mokkasin

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar