Annons
Annons

Porslinslampa och björnaffisch.

Jag börjar min lördag med att klicka hem två tjusigheter till nya lägenheten från Mokkasin.

Det blev en porslinslampa från Housedoctor som jag längtat efter länge.

Och den där affischen av Ingela P Arrhenius med björnarna i Paris.

Annons

Så roligt! Lampan ska få hänga i köket och affischen ska vara det första man ser när man kommer in i hallen.

Nu tänkte jag åka dit och riva lite köksgolv (håll tummarna för att det ligger trägolv under plastmattan är ni söta) och måla tak. Kanske att jag tar en bild eller två och visar er om är nyfikna?

I started my Saturday with ordering a beautiful Housedoctor lamp and a cute poster for the new apartment. The lamp will hang in my new kitchen and the poster will be the first thing you see when you enter our new hallway. Kinda nice right? You find them both in the lovely web shop called Mokkasin

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar