Annons
Annons

Podcast med mig hos Better Bloggers

Minns ni att jag, i början av sommaren, berättade att jag fått äran att vara med i Linda Hörnfeldts podcast

Annons

Better Bloggers? Så himla smickrande eftersom hon haft gäster som bland annat UndebaraClara,  Sandra Beijer och Flora Wiström hos sig.

I avsnittet pratar jag bland annat om mitt allra första blogginlägg, hur vi startade Vintagefabriken och om hur bloggen har gjort mitt liv väldigt spännande mellan varven.

bloggbusiness_lindahansson_sharequote

Här hittar ni podcasten med mig hos Better Bloggers. Hoppas ni gillar det!

Bilden har Nanna tagit.

translation

I was interviewed in a Swedish podcast in the beginning of the summer and now it’s out. Pretty hard to listen to if you don’t speak Swedish though…  But I talked about my first blog post, how I came to start my vintage shop (tighter with two of my best friends) and how the blog helped me to build my self confidence. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (24)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Det var jättekul att ha med dig! Kram!

  • Ida magntorn

    Hej fina! Ska bli kul att höra! Kram

  • Lyssnade på avsnittet idag och himlar vad peppigt! Vill man så kan man! Kram

    • Åh vad roligt att du lyssnade. Tack! Och ja – så är det! Kram!

  • Lyssnade precis nu på morgonen. Så roligt att få en röst och lite mer människa till allt fint du delar med oss. <3

    • Tack Emma! Vad glad jag blir över din kommentar. Roligt att du lyssnade!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar