Annons
Annons

Plötsligt händer det.

Precis som att någon hörde mina önskningar och gjorde så de gick uppfyllelse. Lite så känns det just nu.

volanglinda instagram

Och det är så himla härligt så det är inte sant.

Bilden kommer från min instagram där jag heter @volanglinda. Vore väldigt kul om ni ville följa mig där med!

translation

And suddenly it just happens! It feels just as if someone heard my wishes and decided to make them come true. Lovely!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Nathalie

    Vilken härlig bild! Följer så klart!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar