Annons
Annons

Pepparkaksformar, vintagemässa och prickig washitejp.

Här kommer en Instagram- rapport från slutet av november och mitt december so far. Håll till godo! Vill ni följa mig heter jag volanglinda.

Månaden började med att jag blev intervjuad av två etnologistudenter från Uppsala angående min blogg.

Annons

De var himla trevliga och bjöd på lunch i Gamla Stan. Trots att regnet öste ner var jag tvungen att ta en titt på julmarknaden där som alltid är väldigt mysig och så även i år. Minus regnet då såklart. Den 1:a december var det ju även dags att dra igång Emily Dahls julkalender.

Jag införskaffade en adventskalender till mig själv. Och spanande in en vacker vintagelampa som jag ville köpa.

En dag lekte jag loss med polkagrisar till den här ljusstaken och så färgsorterade jag godis inför en plåtning ihop med Emma, Lollo och Jessica Silversaga. Blått och rött skulle det vara!

En dag fick jag äntligen tid över och kunde träffa min syster och hennes sjukt söta hund Viggo. Vi gick på promenad i snökaoset, bakade julgodis och kollade på film. I vårt trapphus hade någon hängt upp den här vackra kransen och än en gång kom jag på hur mycket jag älskar julen.

Senare samma vecka var det dags för julmingel på vårt förlag Norstedts och vi bjöds på vin, snittar och en rundvandring i huset. Här ser ni Emma i Röda Rummet i Norstedtshuset. Dagen efter plockade jag fram mitt och min killes vinterland som vi köpte i Rom. Bloggade om det förra året om ni vill se fler bilder på det.

Jag hittade de här söta pepparkaksformarna i en gammal burk jag köpt på loppis. Pyntade köksfönstret med dem med hjälp av lite fantasi och ett rött snöre.

Jag fick även två böcker hemskickade. Den ena vann jag hos Fabriken och den andra fick jag av de grymma tjejerna på Pärlans Konfektyr.

Sen blev det vintagemässa och jag gick dit med Emma, Lollo, Madeleine på Bonjour Vintage och JessicaVintageportalen. Innan mässan hade vi ett möte hemma hos Emma och planerade för viktiga och spännande projekt.

I helgen var jag hemma hos Ida och bakade pepparkakor, drack julmust och tillverkade julkort. Ska visa er dem en dag snart! Blev väldigt nöjd.

Och så lekte jag loss med washitejp lite här och var hemma i lägenheten. Älskar washitejp. Bästa grejen.

Here’s some of the pictures I’ve posted in my Instagram feed lately. It’s gingerbread horses, washi tape and a whole lot of candy and Christmas spirits. If you want to follow me my alias is volanglinda.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar