Annons
Annons

Pavlova som midsommartårta.

Inför morgondagens midsommarfirande har jag tagit på mig att bidra med en midsommartårta. Kanske till och med två. Jag tänker mig att jag ska svänga ihop en pavlova – inspirerad av

Annons

Helenas recept. Med lemoncurd, citrongrädde och en massa, massa bär.

Jag tycker att pavlova är den bästa tårtan av alla. Dels kan man köpa bottnarna färdiga om man inte har tid att baka dem och dels kan man svänga ihop den på bara några minuter och slipper inte tillbringa onödigt mycket tid i köket.

recept, recept midsommar, recept midsommartårta, recept pavlova, pavlova med bär, pavlova med lemoncurd, pavlova med citrongrädde, pavlova med bär, pavlova med rabarbercurd, tårta midsommar, sommartårta, dessert sommar, enkel tårta,

I min Pinterest mapp som heter Sweets for my Sweets hittar ni en massa bra recept på olika sorters pavlova.

recept, recept midsommar, recept midsommartårta, recept pavlova, pavlova med bär, pavlova med lemoncurd, pavlova med citrongrädde, pavlova med bär, pavlova med rabarbercurd, tårta midsommar, sommartårta, dessert sommar, enkel tårta,

Och en massa annat sött som passar bra till midsommar med för den delen. Dessutom kan jag rekommendera mitt alldeles egna recept på Pavlova med rabarbercurd som ni hittar i boken Vintageparty. Det är den perfekta kombinationen av sött och syrligt!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar