Annons
Annons

Pastelliga donuts på (nästan) donutdagen.

Visste ni att det var donutdagen i fredags? Nej, inte jag heller. Men via Pinterest kan man minsann lära sig ett och annat – det är ett som är säkert. Så därför vet ni (och jag) numera detta.

Och vad passar väl bättre då – även om det är några dagar för sent – att göra

Annons

såna här fina donuts med glasyr och strössel?

d6

Om man inte vill äta dem mitt i veckan så tycker jag att just donuts passar alldeles utmärkt på en fest eller ett kalas. När vi skrev och stylade till boken Vintageparty hade vi med pastelliga donuts i kapitlet som vi kallade för Folkparksfest och det blev så himla fint och passade in så bra.

 d2

Dessutom är det ju hemskt gott. Om man inte äter för många vill säga.

donutsd4

Då finns det en stor risk för att få både en och annan sockerchock.

d5

De underbara bilderna hittade jag via bloggen My name is Yeh.

translation

Did you know that this past Friday was the donut day? Well, if you didn’t – don’t worry – neither did I. But now that I do know I really feel like making cute little donuts like theese. With frosting and sprinkles in pastel colors. The pics and the lovely inspiration comes from the blog My name is Yeh.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar