Annons
Annons

Pastellig förvaring från Muuto Designs.

Såg den här fina bilden fladdra förbi på nätet häromdan och föll för dess charmighet. Det är Lars Tornøe som designat The Dots coat hooks för danska Muuto Designs. Tänker att det även kan bli ett roligt DIY-projekt för barnrummet eller hallen om man inte har råd att köpa originalet.

Annons

Det kan ju inte vara alltför svårt att knåpa ihop själv menar jag.

 

Den här bilden och många fler hittar ni i min älsklingsmapp på Pinterest som heter Interiors.

I saw this nice image flicker past on the net the other day and fell for its charm. It’s Lars Tornøe who designed The Dots coat hooks for Danish Muuto Designs. Thinking that it may also be a fun DIY project for kids room or the hallway if you can not afford to buy the original.

This picture and many more you’ll find in my favorite board on Pinterest called Interiors.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar