Annons
Annons

Pasteller, syrener och Mors Dag.

Hej fina ni! Hoppas er helg är en bra sådan. Själv har jag haft den bästa helgen på länge med ledighet och finbesök från Göteborg av en underbar vän. Och idag har jag varit barnvakt åt det fina kompisbarnet Isolde. Det här har varit en väldigt hektisk men rolig vecka som jag vill berätta mer om i morgon. Så länge: pasteller och syrener för att fira alla grymma mammor där ute. Glad mors dag till er!

Annons

Hello! I hope your weekend is a good one. I myself have had the best weekend in a long time. I had a visit from my very good friend from Gothenburg and today I have enjoyed the sun, good food and wine. This has been a hectic but fun week that I want to tell you more about tomorrow. Until then; pastels and lilacs to celebrate all the awesome moms out there. Happy Mother’s Day to you!

Klicka på bilderna för att komma till källan/ Click the pics to see the source.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar