Annons
Annons

Pasteller hos Miss Etoile.

De nya kampanjbilderna hos Miss Etoile för våren 2013 är precis som den bästa och största godispåsen. Det är pastelligt, lekfullt och ganska så bedårande. Sådär så att man ställa till med kalas eller fest på en gång och låta allt gå i de pudriga pastellernas färgskala. Eller vad säger ni?Annons

Hoppas ni får en grym fredag! Själv jobbar jag bara några timmar till och sen ska jag gå och fika med min kille hade jag tänkt. I helgen ska jag bland annat svara på Elinas utmaning här i bloggen.

Alla bilder från Miss Etoile med tipstack till Anna på Rackarungar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Maria Larsson

    Åh, helt bedårande! Men det är å andra sidan alla dina bilder på bloggen. vet du möjligtvis var man kan köpa dessa godsaker? Jag har bara sett Miss Etoile produkter i Köpenhamn. Trevlig helg! / Maria

  • Helen

    Åh ja, jag vet! Nu väntar vi bara på att det gula ska komma in till butiken. Underbart! Kram!

  • Anna Sylvan

    Gulle dig! Håller med , man kan knappast få nog av dessa bilder. Mums-färgskala!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar