Annons
Annons

Påskfint.

Jag måste bara visa er vilka fina bilder Vintagefabrikens superduktiga praktikant Sofia

Annons

Byström tagit. Vi har lite påsktemaVintagefabriken just nu och då kom vi på att de här söta fåglarna som illustratören Jennie Ekström gjort passar alldeles utmärkt i ett påskris.

påsk2

Eller hur?

påsk3

Tillsammans med lite fjädrar och vad helst mer man tycker är fint att hänga i ett ris. Själv ska jag ta mig ut om bara en liten stund och införskaffa ett stort ris, massvis med påskliljor och kanske även och ett annat marsipanägg. Sen är min lördag som gjord.

påsk1

Kanske lyckas jag även få iväg ett påskkort eller två. De här från underbara Rifle (som jag bloggat om massor av gånger känns det som) står ju helt klart högt upp på listan över vilka kort man skulle vilja få hem i brevinkastet.

Fotografier av Sofia Byström för Vintagefabriken.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar