Annons
Annons

Påskens sötaste – och snällaste – ägg.

De sötaste äggen den här sidan av påsken hittar man hos bloggen Flax & Twine. Dessutom hittar man även en alldeles utmärkt beskrivning på hur man själv pysslar ihop dem. De ser så snälla och gulliga ut tycker jag.

Annons

Helt klart något som gärna får stå på min tallrik!

ägg

ägg3

ägg0

Och glöm nu – för allt i världen – inte att köpa ekologiska ägg när ni handlar inför påsk! Det skiljer inte många kronor mellan dem och de äggen som värpts fram av höns i trånga inomhusburar.

Fotografier från Flax & Twine.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (108)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar