Annons
Annons

Påskägg, kladdkaka och April.

Fina ni! Hoppas er påsk vad bra. Det var min. Fast tyvärr är jag inte alls så utvilad som jag önskat men det kan inte hjälpas. Allt godis jag ätit, mitt vackra påskris och det fina sällskapet jag haft under helgen kommer jag i alla fall kunna leva på ett tag.

Annons

Här kommer en minirapport från mitt Instagram– flöde från den här påsken.

Som vanligt hittar ni mig på Instagram under namnet volanglinda.

instagram, Volang-Linda Instagram, vår, spring, Volang Instagram, påsk, påsk 2012, april 2012

Skärtorsdagen började med sovmorgon och kaffe framför senaste avsnittet av Californication.

Sen mötte jag upp in fina vän Helen för lunch och spännande prat på Vurma där de har så här fina tapeter.

Väl hemma igen satte jag påskliljor i vaser i hela lägenheten och började rota runt efter påskpyntet.

Och på kvällen kollade jag och min kille på film och åt världens bästa påskgodis: mandeläggen från Anthon Berg.

Påskriset!

Ett blad ur en loppisbok jag köpte när vi var på Gotland i somras. Den är så fin.

På påskafton åkte vi till Värmdö till svärföräldrarna. Solade på deras altan, drack vin och åt en massa, massa mat.

Jag fick ett påskägg! Hur fint?

På söndagen hade vi en liten brunch hemma och jag hade bakat en kladdkaka. Det funkar alltid. Särskilt när man kan köpa färska jordgubbar och servera till.

Och idag åt jag det här till frukost,

innan jag traskade iväg till jobbet några timmar och gick förbi det här fina.

I hope you had a lovely Easter! I did, although I’m not at all as rested as I hoped to be. But I ate lots of candy and spent my time with nice people so I’m pretty satisfied anyway. This is what my Instagram feed has looked like this Easter. My alias is volanglinda if you want to follow me there!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Vilka härliga vår och påskbilder! Det är sånt man får sitta och titta på för att få lite vårkänslor en grå dag som denna.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar