Annons
Annons

Pampig inspiration från Tine K Home

Ännu lite fler nyheter för hösten har landat i inkorgen. Denna gång från Tine K som också – liksom House Doctor – brukar ha himla inspirerande och härliga produktbilder. Så även denna gång. Dessutom är det plåtat i en underbar miljö! En pampig sådan och dessutom med hur mycket takhöjd som helst ser det ut som.

t1

t2

t3

t10

t4

Det verkar som att trenden med linnetyg i dova pasteller, metall och rotting håller i sig ännu en säsong.

t5

t6

t11

t7

t8

Helt okej med mig. Även om jag börjar undra lite hur länge danskarna kan dra ut på det här konceptet.

t9

Snart är det ju dags för Formex förresten. Ska bli kul att se vad som spås som nästa trend då!

Alla bilder kommer från Tine K Home.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar