Annons
Annons

På torsdag är det dags!

På torsdag är det äntligen dags för oss att slå upp dörrarna till mitt, Emmas och Lollos drömprojekt Vintagefabriken. Lokalen där vi sitter och jobbar med våra frilansprojekt, planerar för bröllop och fester, gör upp planer för nya böcker och där det också kommer finnas en liten vintagebutik.

Annons

Vi har både facebook, instagram och en hemsida för Vintagefabriken. Där kommer det hända en massa spännande framöver så gå gärna in och gilla för att hålla er uppdaterade!

möhippa stockholn, möhippor stockholn, möhippor vintage, möhippa vintagefabriken, möhippas vintage

Logga och fotografier av Emma Sundh.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madde Karlsson

    Å så spännande!! Nästa gång jag rör mig mot storstan så måste jag ju komma och titta, är såå nyfiken! 🙂 Verkar huur mysigt som helst!

  • Grattis till butiken 😀

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar