Annons
Annons

På önskelistan; lampa till barnrummet från Ferm Living

Just nu står en lampa till Chaplins barnrum högt upp på önskelistan här hemma. Har fastnat för de här från

Annons

Ferm Living – som finns i flera olika former och färger. Så himla söta! Speciellt förtjust är jag i den i formen av ett gråblått moln och ett rådjur.

ferm living lamp

lampa ferm living

lampa ferm living

Söta till barnrummet va?

Finns bland annat hos fina butiken Uni.

translation

Right now one of these lamps from Ferm Living is on my wish list for Chaplin’s room. I think they are SO very cute. You like?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar