Annons
Annons

På besök hos Lisa Bengtsson.

I förra veckan var jag och Ida på pressvisning hos Lisa Bengtsson på vackra Atlasgatan i Stockholm. Det var premiär för hennes nya mönster

Annons

Boudoir och det såg ut lite såhär i deras showroom:

Vi möttes av en tjusigt uppdukad buffé med bland annat jordgubbar och rosévin.

Det nya mönstret Boudoir finns både som tapet, tyg, väska, lampskärm, brickor och vykort. Så himla fint!

Lisa Bengtsson själv.

Soffan var även den klädd i tyget.

Pampigt. Mönstret är inspirerat av konst, mode och mat, som ni ser.

Lampskärmen.

Här ser ni några prover på andra mönster som Lisa gjort. Det med hundarna har jag skrivit om innan här.

Utanför studion hade de hängt päron i sidenband i ett träd. Sånt gillar man ju.

Tack Lisa för en fin morgon hos dig! Läs mer om Lisa Bentgsson och nya mönstret här på hennes sajt.

Last week I was invited to Studio Lisa Bengtsson for a sneak peak of her new pattern Boudoir. It was so pretty and the show room was so beautifully decorated. Lisa is a very talented graphic designer and she has created a lot of wonderful stuff . See more pics of her work here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anonym

    Okej, bra och kul att många gillar Lisas verk men det är ju helt sanslöst att hela tiden peka på att hon har haft ett eget formspråk och en unik design.

    För oss som köpte snarlik taveltapet! (Deborah Bowness), och inspirerades av skotapet! (Deborah Bowness) Långt innan Lisa tog examen känns hennes design varken egen eller unik. Från den dagen en elev kunde gå igenom en sådan i övrigt respekterad utbildning med alster som nästintill var rakt av kopia (taveltapaten) tappade jag lite förtroende för Berghs.

    Visst, det kunde varit slumpen men….. När nästa tapet som kom också var en kopia av Deborah Bowness kändes det bara märkligt när svenska inredningseliten fortsatte hylla Lisas unika stil…..
    Det är kul att Lisa har en publik och lever på sin passion, inget fel med det, men att Deborahs originalalster får stå i skuggan eftersom allt ljus lyser på Lisas kopior känns kanske inte helt rätt?

  • Pingback: Vår, sommar, höst och vinter med Lisa Bengtsson. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar