Annons
Annons

Origami från Up the Wooden Hills.

Jag har flera gånger varit inne hos Lisa-Marie på bloggen Up the wooden hills och suktat efter hennes ljuvligt fina origiamibollar. Har sett framför mig hur de skulle kunna förgylla både pianot och bokhyllan hemma med sina fina, matta färger och söta mönster.

Annons

Så häromdan gjorde jag slag i saken och beställde några stycken ifrån hennes shop. Och nu kommer jag på mig själv med att gå och kolla efter posten både en och två gånger om dagen.

Kolla bara de här bilderna så kanske ni förstår varför.

orgiami from the wooden hills

origami from up the wooden hills

origami from up the wooden hills

origami from up the wooden hills

origami from up the wooden hills

 Hur fint? Jag får visa dem sen när jag fått hem dem!

Bilder från Up the Wooden Hills.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar