Annons
Annons

Önskeinlägg #1; DIY-tips.

När jag bad er tipsa mig om inlägg under rubriken Om du sätter rubriken så skriver jag fick jag in en hel drös med roliga förslag. Bland annat önskade läsaren Frida sig fler DIY-tips. Och även om jag inte har någon tid just nu (tyvärr!) att pyssla och fixa själv så har jag några fina DIY-tips som andra gjort på lager.

Annons

Bland annat det här tjusiga tipset för alla som ska anordna bröllop eller någon annan typ av fest. Nämligen en Getaway Garland!

diy1

Jag tänker att den kan fungera lika bra att hänga upp bakom brudparet om man har sittande middag.

diy3

Eller varför som en vacker dekoration över buffébordet?

diy2

Men naturligtvis. Ska man gifta sig och har tillgång till en sådan här snygg bil tycker jag helt klart att den ska prydas av en getaway garland.

Ännu fler DIY-tips hittar ni underkategorin med samma namn här till höger på bloggen.

Bilderna kommer från bloggen Once Wed.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar