Annons
Annons

Önska på!

Jag tänkte att det kunde passa fint med en liten önskestund här på bloggen. Det vore så himla fint om ni ville berätta lite om vad ni vill se mer eller mindre av här på bloggen!

lindasvardagsrum2-700x496

Vill ni kanske se mer av hur det ser ut hemma hos oss? Veta mer om Vintagefabriken och mina stylingjobb? Ha mer inspiration till barnrummet? Fler recept? Mer DIYtips? Önska på!

volang kitchen

Jag blir så glad för varenda kommentar och tänker att vi ju liksom gör den här bloggen lite tillsammans.

Annons

Era kommentarer är verkligen guld värda för inspirationen. Och om ni inte vill skriva en kommentar skulle det värma massor om ni klickade i  symbolen som ser ut som ett hjärta längst ner. Så jag vet vad ni gillar och inte.

Tack på förhand!

Foto av Sofia Byström på vår lägenhet.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • www.vardagskonst.se

  Hej fina! Allt det du skrev ovan – DIY, styling, barnrumstips och recept vill jag se mer av! Och såklart er lägenhet, kan du inte göra ett inlägg om hur ni bor idag? Har ni flyttplaner, och kan vi inte få se lite detaljer hemifrån er? Och Vintagefabriken, hur driver ni den idag, vem gör vad? Det skulle även vara roligt att få läsa lite mer om dig och vem du är, om du känner dig bekväm med det.

  Ert kök är för övrigt kanske ett av de vackraste jag sett. Mycket färg men ändå mjuk, måste vara härligt att dricka en kopp kaffe i på morgonen. Kram!

  • Åh vilka bra idéer! Tack snälla, rara du. Kram!

 • Lagom stylade hemma hos är nog min favorit, så man liksom ser att det faktiskt bor någon där. Gärna hemifrån dig 😉

 • Linn

  Jag gillar allt som har med stylingjobb, Vintagefabriken och din jobbvardag i allmänhet att göra. Det är så inspirerande med driftiga personer med kreativa jobb.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar