Annons
Annons

Om världens bästa julklapp

Hej på er! Hoppas ni har fina och lugna dagar och att er julafton var en bra sådan. Själv är jag himla nöjd med hur allting blev och njuter just nu av att både jag och min kille är hemma med Chaplin samtidigt hela dagarna.

Dessutom fick jag den kanske bästa julklappen någon kan önska sig på julafton; en resa till Paris. Hurra!

paris

Vi åker i slutet av mars – precis lagom för att kunna möta våren där; jag, David och lille Chaplin.

croissants

Och jag har redan nu börjat tänka på allt jag vill göra, se och – så klart – äta.

paris

Tänker att vi ska strosa omkring på de vackra gatorna, fika i parker och på uteserveringar och bara njuta av solen och av att vara. Sist vi var där var ju när Chaplin låg i magen så det känns extra fint att åka dit nu igen, med honom utanför.

Tack kära fina David för världens bästa julklapp.<3

translation

Hi there! Hope you have had nice and quiet days and that your Christmas was a good one. I myself am amazingly pleased with how everything was and I’m enjoying right now that both I and my guy is at home with Chaplin at the same time throughout the days. 

I also got perhaps the best gift anyone could wish on Christmas Eve; a trip to Paris. Hooray! Now I’m longing for the end of March when we will go there to meet springtime.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar