Annons
Annons

Om ugglor och Mini Empire.

Kanske har ni redan hört talas om stjärnskottet Jenny von Döbelns Mini Empire och sett en massa bilder på hennes produkter? Om inte så får ni se det nu för jag tycker att det här är för fint för att inte visas upp.

Annons

För övrigt är det ju Jennys bedårande små ugglor som dansar omkring här på ELLE Interiör sajten och gör det ännu lite roligare att gå in och läsa alla bloggarna här. Det gillar man ju. På deras hemsida hittar ni fler av Mini Empires produkter och här kan ni gilla dem på Facebook. Och förresten så vet ni väl vid detta laget att ni kan gå in här för att gilla Volang på Facebook. Det är bara några ynka personer till som ska gilla så lottar jag ut den fina boxen från Puffin Books.

I think these products, which very talented illustrator Jenny von Döbeln made for her brand Mini Empire, are so very cute. I love the owl wallpaper which also is the same one that it used on the ELLE Interiör site at the moment. Makes it even more fun to read all the blogs here, right?

Foto: alla bilder från Mini Empire/all pictures from Mini Empire.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Riktigt fina möster! Skickade länken till din sida för några dagar sedan till en kompis som är ugglegalen och hon gillade både ugglorna och din blogg 🙂

    • Tack Jess! Vad gulligt. Jag blir jätteglad:)

  • Så fint!

  • Cat

    Illustrationerna föll jag pladask för! Undrar vad det är som gör att alla fallit för ugglor just nu… Jag har också gjort det, fast jag virkar dem istället för att rita, är visst bättre på det 🙂

    • Ja det kan man verkligen undra! Det där med trender är ett intressant fenomen. Men de är liksom så söta och ser så snälla ut men är samtidigt lite mystiska (tänk Twin Peaks …). Vad kul att du virkar, ska kika in hos dig och kolla om du lagt upp nåt på dem:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar