Annons
Annons

Om #traderafavorit och en present

Vad kul att ni verkar tycka om mitt stylinguppdrag för Tradera! Och också väldigt kul att auktionerna är så populära och får så många bud. Allra bäst går de här grönblommiga tallrikarna – vilket jag verkligen förstår.

Annons

De är galet fina faktiskt.

Tradera-©-Anna--Malmberg-(10)

Ni missat väl inte att ni själva kan tagga bilder bilder från era hem och lägga upp på instagram under #traderafavorit? Vill supergärna se hur ni bor och det här är ju ett ypperligt tillfälle tänker jag. 

Dagen till ära har jag fått möjlighet att ge alla mina bloggläsare gratis annonsering hos Tradera. I fall ni skulle vilja lägga upp några egna auktioner. Det enda ni behöver göra är att använda kampanjkoden LINDAHANSSON och så bjuder Tradera på tre gratis annonser. Bra va?

(Gäller provision och eventuell osåltavgift på tre annonser fram till den 31 juli, 2015. Gäller ej för kostnadsbelagda tillval såsom utvalt objekt, highlight, reservationspris, vald sluttid eller omstarter.)

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar