Annons
Annons

Om sommaren i Stockholm, körsbär och Martini i ett litet kristallglas.

Jag är tillbaks i stan och har spenderat dagen i mina kvarter runt Kungsholmen. Promenerat Norr Mälarstrand upp och ner med Chaplin i vagnen, låtit honom bada fötterna i vattnet, smaka honungsmelon och klappa en hund.

Annons

Små saker som blir så stora och fina ihop med honom.

cherry

 Nu sover han och jag äter körsbär, lyssnar på podcasts och dricker Martini i ett litet kristallglas. Och så har jag målat hyllor som ska upp i köket snart.

blomma

Även om det är härligt att vara borta – älskar ju att resa – så är det underbart att kunna fånga sommaren i Stockholm också. Jag har alla fönster öppna i lägenheten och hör hur någon granne spelar stilla på sitt piano, hur en annan skrattar åt sitt barn som säger något roligt och hur besticken klirrar när någon dukar av efter en grillmiddag. Och jag älskar det.

Ser fram emot fler varma dagar och många fina stunder att samla på och plocka fram när hösten väl kommer. Och apropå det så tänkte jag visa er fler bilder från Gotlandssemestern i morgon så hoppas ni vill kika in här då.

translation

I’m back in town and has spent the day in my neighborhood around Kungsholmen. I walked Norr Mälarstrand up and down with Chaplin in the stroller and we had a small picnic in the grass, took a bath and he patted a dog. I love how small things become so large and fine with him. Like they become brand new for me as well. 

While it’s great to be away – I just love to travel – it’s wonderful to be able to capture the summer in Stockholm too. I have all the windows open in the apartment and hear how one neighbor plays quietly on his piano, how another one is laughing at her child who says something funny and how the cutlery clinks when someone wipes after a barbecue dinner. And I love it. I collect all the smells and the sounds in a small box inside my heart and I’m thinking that I will look at them all when autumn eventually comes. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar