Annons
Annons

Om sjukstugan, baljor med te och Chaplins styvmamma.

Just nu har vi världens sjukstuga här hemma. Jag har åkt på världens förkylning och tycker väldigt synd om mig själv. I stället för att det känns bättre i dag (den tredje dagen) känner jag mig tvärtom ännu risigare än i går.

Annons

Typiskt.

f3

Försöker bota eländet med att trycka i mig apelsiner, dricka baljor med te och kolla på väldigt många avsnitt av The Good Wife (min bästa serie just nu).

f5

Som om det inte var nog drömmer jag hela nätterna hemska drömmar om lilla Chaplin. Om att han är sjuk och att jag inte kan hjälpa honom. Och – som i natt – om att jag inte var hans riktiga mamma utan bara nån slags styvmamma som fick ha honom till låns i några dagar (5 för att vara exakt). Hans riktiga mamma skulle nämligen flytta till Spanien och ta honom med sig. Inte okej.

f1

Ja ni kanske förstår att jag inte är på topp just precis nu. Men hoppas på att komma igen snart, snart. Vill ju svara på era roliga frågor i frågestunden, tipsa om fler favoritbloggar och baka semlor. Bland annat.

f2

Så vi hörs  i morgon helt enkelt! Då ska jag banne mig vara bättre.

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

translation

Today is the third day of an evil cold that I’ve caught. I’m trying to cure it by drinking lots and lots of tea, to eat oranges and watch episode after episode of The Good Wife. So far it hasn’t gone any better but I’m still hoping. So. Talk to you tomorrow!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emmy/ennui.blogg.se

    Nej, stackars. Krya!

  • Emilia Leide

    Krya på dig! Tips är att göra te på färsk ingefära, skalad och tunnt slicead. Pressa sedan i citron och söta med houng. Ta ur ingefäran efter tycke. Funkade kanon för mig när jag var gravid. Kanske inte det godaste meeen vad gör man inte för att bli frisk! 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar