Annons
Annons

Om saker att fira och sådant som känns läskigt

Hej fina ni. Jag har haft en galen vecka på många sätt och kastats mellan olika känslor hit och dit. Mest bra grejer men också sådant som stressar mig och gör mig osäker. På mig själv, mina val och sådant som känns stort och läskigt.

l1

För det första fick vi reda på att Chaplin fått plats på förskola i går. Roligt! Dessutom tog han sina första stapplande steg i veckan och nu spatserar han nöjt runt i lägenheten med ett stort leende på läpparna. Haha så himla gulligt.

l3

Men då kommer ju så klar tankar som vad jag ska göra efter mammaledigheten, vad kan jag, vad vill jag och så vidare…

blomma1

Sådant som vissa dagar känns väldigt kul att tänka på men andra dagar läskigt.

l4

Hur som helst har jag en väldigt fin helg. I går hade jag en lite försenad födelsedagsmiddag för några vänner. Kände mig himla tacksam över att få ha så fina människor i min närhet.  Sen fick jag sova hela natten eftersom barn och man var sov borta. Fick äta frukost i lugn och ro och utan att behöva torka upp gröt från golvet. Och nu drar jag snart iväg till den årliga Thanksgiving-middagen med Fatima och hennes familj.

Hoppas ni har det bra!

Bilderna kommer från min senaste crush på Tumblr. Den heter A paper aeroplane och är alldeles magisk.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar