Annons
Annons

Om någon annans kloka ord och mina minnen

Helgen som var gick i ett lugnt tempo. Och ett något trevande sådant. Efter att ha nåtts av de fruktansvärda nyheterna av vad som hände i Paris i fredags kväll kändes det svårt att hitta energin och livsglädjen tyckte jag.

paris volang2

Känner inte att jag har så mycket att säga. Alla andra har redan sagt allt som finns att säga. Men just nu håller jag orden som Mokkasin-Sofia delar med sig av lite högre.

paris volang1

Jag kommer alltid ha Paris och de som bor där nära mitt hjärta. Och jag kommer alltid minnas Paris som staden vi åkte till när Chaplin låg i magen – 5 månader gammal. Och sen exakt två år senare när han satt i mitt knä och smakade på mjölkskum från mitt kaffe.

Och jag kommer att återvända dit många, många gånger. För jag vägrar också låta någon ta Paris i från mig.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar