Annons
Annons

Om min helg på ett slott

Hej på er! Just precis nu befinner jag mig här.

häringe slotthäringe slott

Häringe Slott. Ihop med några av mina finaste kompisar och för att fira Lisas möhippa. Vi har kidnappat henne från en kurs som hon höll i, haft kräftkalas i ett vardagsrum och nu är vi alltså här. För att hänga, dricka champagne och äta middag på slottet.

Annons

häringe slotthäringe slott

Känns så himla fint! Ser fram emot att visa er en massa bilder från det vackra Häringe Slott i veckan som kommer.

So long!

De fina bilder har jag lånat av Emma Danielsson (Nostalgifabriken) och hennes på Flickr.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar