Annons
Annons

Om Lotta Agaton.se och världsfin inspiration

När jag skrev gårdagens inlägg upptäckte jag lite av en guldgruva skulle man kunna säga. Stylisten och geniet Lotta Agaton har nämligen äntligen blivit med en egen, galet snygg hemsida. Där kan man scrolla sig igenom alla hennes uppdrag och få lite av en inspiration over load.

Annons

Hur fint som helst! Som sagt. Geni är vad hon är.

Kolla bara:

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Lotta Agaton portfolio

Alla bilder kommer från Lottaagaton.se

translation

When I wrote yesterday’s post, I discovered a bit of a gold mine, you could say. The Swedish stylist and genius Lotta Agaton has finally become namely with her own website. There you can scroll through all of her assignments and get a bit of an inspiration overload. It looks SO good! As I said; a genius is what she is.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (16)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar