Annons
Annons

Om keramik, kaffe och en söndag.

Den här helgen sitter jag och jobbar med ett drömprojekt som är helt fantastiskt. Och även om jag är en aning trött i huvudet av timmar framför datorn, brainstormande och av att vara allmänt kreativ är det så kul att det liksom inte gör något.

Annons

Om ett tag kommer jag kunna berätta mer, jag lovar. Ni kommer gilla det! Under tiden bjuder jag på de här grymma bilderna som jag hittade hos Design Sponge där de vackra keramikfaten, tallrikarna och kopparna kommer från Just Work. Tycker de känns precis som en söndag ska kännas. Med keramik, kaffe, nybakat och så det här dova, lite sömniga ljuset på det.

These pictures are my inspiration today. I think they have that special Sunday feeling in them, if you know what I mean.

Foto: alla fotografier av Sharolyn Joy Newington/ all pics by Sharolyn Joy Newington.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Härliga Bilder! Spännande med projektet 🙂

  • Anna/Rackarungar

    Ljuvlig keramik och underbart bord!! Spännande, nyfiken på att veta mer…

    • Jag lovar att säga till när jag kan avslöja mer!

  • Åh vilka underbara bilder! Sådär vill jag ha det hemma hos oss!!

    • Kul att du gillar fina du! Fast jag är säker på att ni har det minst lika fint hemma hos er:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar