Annons
Annons

Om Jonna Franssons småfåglar, tulpaner och en liten titt in i mitt kök.

I mitt kök råder det just nu ganska så mycket vår. Dels i form av ett stort fång tulpaner jag fick av min kille häromdan men också i form av en ny illustration på väggen. Signerad den begåvade

Annons

Jonna Fransson och föreställandes en hel drös olika småfåglar, sittandes på en kvist av  hassel.

kok2

jonna3

jonna1

Som vore det grönt utanför fönstret och solen sken in och tinade upp mig.

jonna2

Min favorit är den ståtlige domherren med sitt röda bröst. Jag föreställer mig att han sjunger tjusigast av dem alla. För sin kommande kärlek, för ljusare tider och för att tina upp våra frusna själar.

Jonna har även gjort de ljuvliga illustrationerna Frö och Blomster som jag bloggat om tidigare om ni minns? Helt klart en av mina favoritillustratörer just nu!

translation

This is one of my favorite illustrations right now. Hanging on my kitchen wall and reminding me of spring. It’s the Swedish illustrator Jonna Fransson who has created it and I think she’s very talented.   

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Larsson

    Åh så fint! Älskar postern! Och ditt kök:)

  • Katarina Ulvén

    Tjusigt! Superfina fåglar. Den vill man ju ha!

  • Susanna Persson

    Den har jag sett både här och där på sistone. Gillar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar