Annons
Annons

Om i dag, för ett år sedan

I dag, just precis nu, för exakt ett år sedan. Då satt jag på precis samma ställe i soffan – med min dator i knät – och skrev blogginlägg efter blogginlägg. Ställde in tiden på dem och bestämde att det skulle komma upp ett om dagen i x antal dagar.

Annons

Så många dagar som jag trodde det skulle ta att landa och komma tillbaks till verkligheten igen.

För det var nämligen just precis i dag – för ett år sedan – som den där första molande värken kom. Den som sedan skulle övergå i riktiga värkar och som sedan skulle göra att vi – äntligen – fick träffa vår lille Chaplin.

1516090_1473222489605294_1520943492_n

I och för sig tog det 24 timmar för honom att komma ut (puh). Men ändå. Minns att jag skrivit lite mer vad vi gjorde på dagen innan allting drog igång här.

 10665278_715445868526230_295576508_n

Kan inte riktigt förstå hur fort det här året gått, men att det samtidigt hänt så mycket att det känns som att ett helt liv passerat. Kan inte heller förstå att det känns som att jag är precis samma människa, men samtidigt som att något förändrat mig i grunden och fått mig att se saker och ting – och se på mig själv – på ett helt annat sätt. Ur en helt annan vinkel liksom. Det är svårt att förklara men kanske finns det någon av er där ute som förstår vad jag menar?

10560987_360132947473383_1551605910_n

Hur som. Tack för det här året alla fina läsare. För att ni varit med på färden och hurrat och grattat och varit intresserade. Och för att ni fortsätter läsa och kommentera och gilla det jag gör. Det betyder massor.

10518219_1426231950993098_674329302_n

Och tack Chaplin. För att det var just du som kom. Du är det bästa som hänt mig.

translation

Tomorrow my son turns 1 year old and I can’t believe how time flies. I’m so very grateful and so very happy that he is mine.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emilia Leide

    Men åh du underbara vad du skriver fint! Här sitter jag och får tårar i ögonen vid datorn. Jag förstår precis vad du menar. Det är helt fantastisk att ha en liten plutt. Även om tålamodet ibland tryter, så är han så söt. Speciellt när han sover, då är han så söt att jag bara vill väcka honom igen. <3

    • Jag håller med haha. Och ja, fantastiskt är vad det är. Kram!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar