Annons
Annons

Om helgens bestyr.

Hej på er! Den här helgen har mest bestått i att baka kakor, klippa vimplar och att kolla väderleksrapporten. För i dag var det äntligen dags för Chaplins namngivningskalas som vi hade utomhus, i den finaste (lite undangömda) delen av Rålambshovsparken. Bilder kommer i veckan!

kaka1

De här två kommer från min och Emmas instagram. Emma heter @emmasundh.

kalas2

Och jag heter @volanglinda.

Hoppas ni haft en fin helg!

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Emmy ennui.se

    Söta tallrikar! Var har du hittat dem?

    • På Söstrerna Grene i Malmö! Bästa affären!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar