Annons
Annons

Om ett drömmigt vintagebröllop.

Om inte de här bilderna får min kropp att väckas till liv ur förkylningsdimman så vet jag inte.

Det var länge sen jag såg något så tjusigt och överdådigt. Blomsterarrangemangen är verkligen helt galna.

Annons

Stora och vilda och färgsprakande.

Det är ju verkligen på gränsen att man skulle våga slå sig ner där. Men himla fint på bild i varje fall! Och somrigt och ljuvligt så det förslår.

Bilderna kommer från bloggen Grey likes weddings. Fotografen heter Anne Robert och floristen Holly Chapple

translation

These pictures are just overwhelming with its prettiness I think. Love the vintage touch, the flowers and all the laces. I found them via Grey likes weddings

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar