Annons
Annons

Om ett drömmigt sommarhus

I maj 2010 publicerade ELLE Decoration ett hemma hos reportage i konstnären Gunnel Sahlins hus. Det som från början var en gammal skola blev sedan ett sommarhus och – efter det – till en permanent bostad.

Annons

Jag hade inte sett bilderna innan och föll pladask för dem. Det här med att bo i en gammal skola alltså. Det är inte för alla – det är ett som är säkert – men för oss andra fungerar det ju utmärkt som ögongodis tycker jag.

Kolla bara hur fint:

e1

Entrén.

e2

Ateljén.

e4

Fantastiska dörrar i en lika fantastisk färg.

e7

e6

Somrigt kök.

e5

Och så den här bilden. Min absoluta favorit. Vilket badrum alltså.

Härligt ögongodis inte sant?

Alla bilder är tagna av Martin Löf för ELLE Decoration.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (4)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar