Annons
Annons

Om ett blommande magnoliaträd mot en pistagegrön husfasad

I dag lade jag upp den här bilden på min instagram (där jag heter @volanglinda). En bild som jag tog för 38 veckor sedan. När magnolian blommade i mina kvarter på Kungsholmen och våren var här på allvar.

Annons

Lyckan då alltså.

magnolia

Det är fina Drömma-Lotta (@dromma) som utmanat mig till att lägga upp #5dagarmedgamlabilderinstagram. Jag tyckte att det var väldigt skoj att kika bakåt och minnas och bli lite nostalgisk sådär.

Ni kanske också vill haka på utmaningen #5dagarmedgamlabilder? Tagga mig på instagram så att jag kan kolla in era bilder i så fall!

translation

Today, I put up this picture on my instagram (where my alias is @volanglinda). A picture I took 38 weeks ago. When the magnolia tree, in my neighborhood, where in full bloom and spring was here for sure. I’m longing for that view pretty much right now… 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Ida Erixon

    Åh vad fint! Särskilt med den gröna fasaden i bakgrunden. Kan det inte bli vår snart?!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar