Annons
Annons

Om en måndag med Afternoon tea, Designpris och Le Rouge.

I måndags hade jag, som ni vet, en både späckad och rolig dag. Den började med Afternoon tea hemma hos Lollo. Det var nämligen Emmas födelsedag och vi ville göra något fint för henne. Vad passar väl bättre då än en eftermiddag med nybakade scones, te och småkakor?

Lollo hade dukat upp så himla fint i vardagsrummet och så pyntade vi med ballonger.

Serpentiner och blommor.

Frukt.

Och smoothies och randiga sugrör, Emmas favorit.

Hemgjord hallonsylt (världens bästa recept för övrigt som ni kommer hitta i Vintageparty!, lemon curd och cream cheese passar perfekt till scones.

Macaroons och kolasnittar.

Fatima kom förbi en sväng och spexade loss med Lollos hatt. Vackraste kvinnan jag vet alltså! Nybliven tvåbarnsmamma och allt. Är så himla imponerad av henne just nu.

Hon hade med sig den här underbara tjejen.

Som fick hjälpa Emma att öppna paket.

På kvällen åkte jag, Lollo och Emma till Operaterassen gör att gå på ELLE Interiörs Designpris.

Vi minglade runt, åt snittar och kollade in prisutdelningen.

Efteråt spanade vi in vinnarnas design. Som det här kuddfodralet som Anna Ekres gjort och vunnit pris för Årets textil med.

Och lamporna Lighttray av Daniel Rybakken & Andreas Engesvik.

Här hos ELLE Interiör kan ni läsa mer om alla vinnarna i Designpriset.

Vi passade även på att äta lite donuts…

…innan vi drog vidare till Le Rouge!

Vi tyckte nämligen att det var på sin plats att bara vi tre hängde ett tag för att skåla och fira. Vi har nämligen inte haft en enda stund ihop sen boken blev klar då vi bara suttit ner och firat det hela. Det har varit så mycket annat hela tiden. Men nu så.

Vi skålade för att Emma fyllde år, för att boken i detta nu är på tryck, för USA-releasen, för alla spännande projekt vi har på gång. Vi skålade även för att vi – efter alla höga toppar och djupa dalar som 2012 bestod av – fortfarande är vänner och fortfarande vill vara en precis stor del av varandras liv, om inte större.

Och det var den kvällen det.

Hoppas ni får en härlig lördag allihop!

This past Monday was a fun and hectic day. Med and Louise had afternoon tea for our friend Emma, who turned 30. Then we went to a Design gala at the Opera and later on, to a bar called Le Rouge to drink champagne and celebrate a bunch of stuff. Among other things our book, the future and also our hopes and dreams as a team.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar