Annons
Annons

Om en klump i magen och lite till

Jo men jag tänker att jag borde väl säga något om det där valet. Om hur glad jag är över maktskiftet men samtidigt om hur ledsen jag är över hur många procent Sverigedemokraterna fick. Har fått en klump i magen och tårar i ögonen varje gång jag tittat på lille Chaplin i dag och undrat över vilken värld han ska växa upp i.

Annons

Förhoppningvis kommer det att komma ett jäklar anamma över mig snart. Men i dag är jag mest trött. Och ledsen.

Så jag försöker tänka på sådant som får mig att må lite bättre. I alla fall för stunden. Som stora koppar med te, nybakad äppelpaj,  en magisk grön väggfärg och fina prints som andas höst.

färg

äpple

Skärmavbild 2014-09-15 kl. 19.13.57

Hoppas ni har det okej i dag i alla fall.

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (4)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Ja, man känner sig inte så pepp idag. Men jag är nog mest av allt förvånad och förundrad. Vad i tusan är det för människor som röstar på SD? Hur kan så många tycka att dom är det bästa alternativet?!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar