Annons
Annons

Om en inspirerande söndag med kardemummalängd, Nanna och finaste kartorna.

Hej fina ni! Hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag haft en himla mysig söndag på Vintagefabriken där jag fikat med Nanna som är på besök från

Annons

Göteborg.  Är så himla glad över att ha fått träffa henne ”på riktigt” efter att ha läst – och älskat – hennes blogg Så fint jag vill ett bra tag nu.

k2

Vi drack kaffe, åt kardemummalängd och pratade om jobb, barn och blogg. Bland annat.

k1

Himla trevligt var det. Nanna hade också med sig sina sjukt fina kartor Kaninen i Zizustadt och Regn över Zizustadt som jag beundrat länge.

k4

De skulle passa så väldans bra in i Chaplins lilla hörna av vårt sovrum. I en fin vintageram med guldkant till exempel.

Läs mer om de fina kartorna i Nannas shop.

Fotografier av Nanna von Berlekom.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • kristin på krickelin

    Vad mysigt att fika med Nanna. Kartorna är verkligen fina. Och du, vintagebröllopet här under, hur fint är inte det då!? Tack för att du delar med dig. Din blogg får mig att stanna kvar länge och klicka mig runt.
    Och jag vill ju naturligtvis passa på att tacka för den fantastiskt fina länkningen och vackra inlägget om Krickelin. Jag rodnar.
    kram och ha en bra vecka nu, Kristin

  • Pingback: Underbara barnprodukter från Sandbergs. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar