Annons
Annons

Om en fin present

Häromdan fick jag en så fin present på mailen. Nämligen ett presenkort på en valfri poster från

Annons

Studio Esinam – som jag gillat längre. Så nu har jag det väldigt lyxiga problemet framför mig att välja ett av alla deras underbara cityprint. Jag tänker mig att det blir antingen Stockholm, Tokyo eller Paris.

Vilket röstar ni på?

studio esinam stockholm

studio esinam tokyo

studio esinam paris

Alla bilder från Studio Esinam.

translation

I’m every much in love with these prints from Swedish Studio Esinam. Which one is your favorite? 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Elin

    Tycker absolut att du ska välja Paris! Det är ju din drömstad, då kan du kolla på den och drömma dig dit! Plus att den var finast! Efter den tycker jag Stockholm. Lycka till i valet 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar