Annons
Annons

Om en enkel – men fin – adventsljusstake

I morgon är det (redan!) dags att tända det fjärde ljuset i alla adventsljusstakar. Lagom till tredje advent fick jag upp min haha. Har inte riktigt hunnit med det här året känner jag. Det har kommit en julrusch på

Annons

Vintagefabriken i vägen. Och en ny bebis – hurra! Bland annat.

ljus01

Men jag lyckades i alla fall få ihop något av sådant som jag hade hemma; en silverbricka och fyra ljusstakar. Och så köpte jag till lite granris och några röda bär och så var det klart.

ljus2

Tyckte det blev himla fint faktiskt. Har man ljusstakar som är lite mer lika varandra i höjd är det – naturligtvis – att föredra. Men jag gillar ju det här med att man tager vad man haver.

Ha en fin lördag nu kära ni!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar